Met 17 Technische Consultants van de Business Solutions Coöperatie waren we dit jaar weer op de TechDays. Het was weer een geweldige ervaring.

De tweedaagse conferentie bracht ontwikkelaars, bedrijfseigenaren en enthousiastelingen met een passie voor Microsoft Dynamics Business Central samen.

Het event is naast informatief ook altijd heel gezellig en goed om de contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen.

Ga je volgend jaar met ons mee? Stuur een mail naar members@businesssolutions-coop.nl!

Hoogtepunten van BC Tech Days 2024

  • Diepgaande technische sessies: De conferentie bevatte een reeks technische sessies gericht op het verbeteren van de kennis en vaardigheden van deelnemers in Business Central.

  • Betrokkenheid bij de gemeenschap: Naast de educatieve inhoud, bevorderde BC Tech Days 2024 een sterk gemeenschapsgevoel onder de deelnemers. Netwerkmogelijkheden zorgden voor de uitwisseling van ideeën en het versterken van relaties binnen het Business Central ecosysteem.

  • Toekomstige inzichten: Na de conferentie zijn we verheugd om de komende blog aan te kondigen die dieper in zal gaan op een van de besproken onderwerpen, zoals de rol van Copilot in Business Central. Niet alleen de algemene kennis over Copilot komt aan bod, maar ook nieuwe innovaties die tijdens de conferentie werden geïntroduceerd.

Focus op Copilot in Business Central

  • Een belangrijke focus van de conferentie was Microsofts Copilot, met sessies die de integratie met Business Central belichtten en nieuwe ontwikkelingen bespraken. Verschillende onderwerpen kwamen aan bod:

    • Chatten met Copilot – Dynamics 365 Copilot zorgt voor een revolutie in de interactie met Business Central door gebruikers in staat te stellen met het systeem te communiceren via natuurlijke taal, waardoor gegevens gemakkelijker kunnen worden opgehaald en taken gemakkelijker kunnen worden voltooid. Copilot is nog in preview en stelt gebruikers in staat om snel gegevens te vinden, advies te krijgen over Business Central-concepten en nog veel meer, terwijl de privacy en beveiliging van gegevens gewaarborgd blijven.

    • Power Automate-stromen maken met Copilot – introductie van een AI-assistent voor Power Automate. Het doel is om het maken van flows te automatiseren door gebruikers in staat te stellen ze te bouwen met slechts taalinvoer. Deze integratie maakt het hele proces eenvoudiger door gebruik te maken van de conversatie-interface van Copilot voor begeleiding en ondersteuning.

    • Verkoopregels maken – de snelheid van het maken van verkoopdocumenten verhogen en repetitieve taken minimaliseren met behulp van AI-assistent. Copilot ondersteunt nu verschillende invoermethoden, naast vrije tekst en bestanden, voor het verwerken en genereren van verkoopregels. Deze verandering zal de operationele efficiëntie enorm beïnvloeden en verbeteren, wat zal leiden tot een snellere levering van verkoopaanvragen aan klanten.

    • Verbeteringen in Developer Tools – stellen gebruikers in staat om AI op te nemen in hun extensies en bieden verbeterde UI-elementen, een AI-module voor Azure-connectiviteit en hulpmiddelen zoals gidsen en voorbeelden. De 2024 release introduceert ook verbeteringen zoals aanpasbare prompt dialoogvensters voor duidelijkere instructies Copilot acties. Daarnaast worden er betere AI-functieaanroepen en nauwkeurigheid in token-tellingen geleverd om de ontwikkelervaring en resultaten te verrijken.

Leave A Comment

more similar articles